PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Samejekontrakt

Hvis I som ugifte samlevende køber fælles ejendom, kan vi hjælpe jer med at oprette en samejekontrakt.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af skriftlig kontrakt
  3. Gennemgang af eksisterende kontrakt

Få rådgivning om jeres samejekontrakt her

Samejekontrakten er god at have i de tilfælde, hvor enten du eller din partner har betalt flere penge end den anden, da boligen blev købt. Uden en samejekontrakt skal man nemlig dele overskuddet ligeligt i forbindelse med et salg. 

Hos Advodan kan vores advokater hjælpe med rådgivning og udarbejdelse af en samejekontrakt, der tager stilling til, hvad der skal ske med ejendommen, hvis I vælger at gå hvert til sit. Vi tager os god tid til at give jer den nødvendige personlige rådgivning ud fra jeres situation og behov.

Læs mere om samejekontrakt.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

 

 

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette en samejekontrakt?