PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Samejekontrakt

Hvis I som ugifte samlevende køber fælles ejendom, kan vi hjælpe jer med at oprette en samejekontrakt.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af skriftlig kontrakt
  3. Gennemgang af eksisterende kontrakt

Få rådgivning om jeres samejekontrakt her

Samejekontrakten er god at have i de tilfælde, hvor enten du eller din partner har betalt flere penge end den anden, da boligen blev købt. Uden en samejekontrakt skal man nemlig dele overskuddet ligeligt i forbindelse med et salg. 

Hos Advodan kan vores advokater hjælpe med rådgivning og udarbejdelse af en samejekontrakt, der tager stilling til, hvad der skal ske med ejendommen, hvis I vælger at gå hvert til sit. Vi tager os god tid til at give jer den nødvendige personlige rådgivning ud fra jeres situation og behov.

Læs mere om samejekontrakt.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

 

 

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette en samejekontrakt?