PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Samlivskontrakt

Hos Advodan tilbyder vi rådgivning om samlivskontrakt til jer, der lever i et papirløst forhold.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af skriftlig kontrakt
  3. Gennemgang af eksisterende kontrakt

Få juridisk rådgivning om samlivskontrakt

Når I lever i et papirløst forhold, er jeres samliv ikke reguleret af retsregler. I kan derfor gå fra hinanden uden at søge om separation og skilsmisse, ligesom I selv er ansvarlige for at dele jeres formue. Det kan I gøre med samlivskontrakt.

Vi rådgiver om relevansen af en samlivskontrakt for jer, der ikke er gift med udgangspunkt i jeres situation. Ønsker I det, hjælper vi med at udarbejde kontrakten. Ønsker I ikke en samlivskontrakt, hjælper vi også med rådgivning om bodelingen i tilfælde af brud.

Læs mere om samlivskontrakt.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette en samlivskontrakt?