PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Samlivskontrakt

Hos Advodan tilbyder vi rådgivning om samlivskontrakt til jer, der lever i et papirløst forhold.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af skriftlig kontrakt
  3. Gennemgang af eksisterende kontrakt

Få juridisk rådgivning om samlivskontrakt

Når I lever i et papirløst forhold, er jeres samliv ikke reguleret af retsregler. I kan derfor gå fra hinanden uden at søge om separation og skilsmisse, ligesom I selv er ansvarlige for at dele jeres formue. Det kan I gøre med samlivskontrakt.

Vi rådgiver om relevansen af en samlivskontrakt for jer, der ikke er gift med udgangspunkt i jeres situation. Ønsker I det, hjælper vi med at udarbejde kontrakten. Ønsker I ikke en samlivskontrakt, hjælper vi også med rådgivning om bodelingen i tilfælde af brud.

Læs mere om samlivskontrakt.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette en samlivskontrakt?