PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Papirløst samlevende

Bor I sammen uden at være gift? Så kan vi hjælpe jer, med jer med rådgivning om jeres muligheder. Hos Advodan kan vi rådgive jer, som lever sammen uden at være gift.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af jeres rettigheder
  3. Afdækning af jeres situation, hvis I går fra hinanden

Juridisk rådgivning til papirløst samlevende

Der kan være mange grunde til at fravælge ægteskab og i stedet vælge at leve i et papirløst forhold. Lever I sammen uden at være gift, skal I være opmærksomme på, at I ikke er underlagt de juridiske regler, rettigheder og forpligtelser, der følger med et ægteskab. Det har fx betydning, hvis I går fra hinanden, eller hvis en af jer går bort. 

Læs mere om papirløst samliv.

Hos Advodan kan vi hjælpe jer, der bor sammen uden at være gift. Vi tilbyder:

  • Generel rådgivning om jeres rettigheder
  • Hvor I står som papirløst samlevende, samt
  • Hvor I står, hvis I vælger at gå hver til sit
  • Rådgivning om, hvad I bør være opmærksomme på ved blandt andet fælles køb, tegning af forsikringer og pensionsordninger

 

 

 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?