PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Registreret partnerskab

Et registreret partnerskab er en juridisk definition på et partnerskab mellem to personer af samme køn, der har ladet deres partnerskab registrere hos kommunen.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af rettigheder
  3. Muligheder for at omdanne jeres partnerskab til et ægteskab

Få juridisk rådgivning til jeres registreret partnerskab

Hos Advodan kan vi rådgive jer, som har indgået registreret partnerskab. Hvis I indgik registreret partnerskab inden lovændringen i 2012, tilbyder vi rådgivning om:

  • Hvilke rettigheder I fortsat har
  • Mulighederne for at omdanne jeres partnerskab til et ægteskab
  • Juridiske forpligtelser

Læs mere om registreret partnerskab.

Allierer I jer med en Advodan-advokat, bliver I rådgivet til at navigere i de juridiske krav og muligheder, der er gældende i jeres registreret partnerskab - og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

 

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?