PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ægteskabsrådgivning

Når man skal giftes, medfører det en række juridiske konsekvenser, som du bør overveje. Det kan en advokat med speciale i ægteskab og samliv hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Formuefællesskab
  3. Prøvelsesattest, vielsesattest og navneændring

Få juridisk rådgivning om ægteskab

Der er mange ting at tage stilling til, når du har fundet den eneste ene. Men mange glemmer at sætte sig ind i det juridiske liv som ægteskabet også medfører. Det betyder, at de færreste er helt klar over, hvad de siger ja til i kirken eller på rådhuset. 

Når I bliver gift, får I automatisk delingsformue. Det betyder, at I hver især ejer det, som I medbringer i ægteskabet, samt det I anskaffer jer eller får som arv eller gave undervejs i ægteskabet.

Læs mere om ægteskab og samliv. 

Konsekvensen af delingsformue viser sig først, hvis I bliver skilt, eller når den ene af jer dør. Så har I nemlig pligt til at dele jeres ting og formue med hinanden. Skylder din ægtefælle mere, end han eller hun ejer, skal underskuddet dog ikke deles mellem jer, når ægteskabet afsluttes.

Hos Advodan tilbyder vi rådgivning til jer, der overvejer eller har besluttet at indgå et ægteskab. Vi tilbyder:

  • Rådgivning om, hvad I bør være opmærksomme på når I bliver gift
  • Formuefællesskab
  • Det praktiske omkring: prøvelsesattest, vidner, vielsesattest og navneændring

Læs mere om ægteskab og samliv.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?