PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Generationsskifte – ægtepagt og testamente

Skal du indrette din ægtepagt eller dit testamente til et generationsskifte?

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Sikring af din virksomhed
  3. Gennemførelse af din virksomheds generationsskifte

Få hjælp til at foretage et generationsskifte

Er du virksomhedsejer, bør du overveje, om din virksomhed skal være særeje. Når du gifter dig, indgår din virksomhed automatisk i delingsformuen. Går du og din ægtefælle fra hinanden, skal formuen og dermed også virksomheden deles imellem jer.

Med en ægtepagt sikrer du din virksomhed ved at gøre den til særeje. Dermed indgår virksomheden ikke i jeres fælles formue og bliver ført uden om jeres bo. 

Hos Advodan tilbyder vi juridisk rådgivning i forbindelse med generationsskifte. Vi hjælper dig blandet andet med:

  • Mulighederne for en kombination af ægtepagt og testamente
  • Sikring af et eller flere af dine børn har førsteret til at overtage din virksomhed
  • Gennemførelse din virksomheds generationsskifte
  • Rådgivning om de skattemæssige konsekvenser

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægteskab og samliv, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?