PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bodeling

Når du skal skilles, skal fælles gæld og værdier deles mellem dig og din tidligere partner. Det kan en advokat hjælpe med.

Vi tilbyder:

  1. Møde med skilsmisseadvokat
  2. Forhandling med modpart
  3. Færdig bodelingsaftale

Få hjælp til bodeling ved skilsmisse

En advokat kan hjælpe dig i forbindelse med bodeling uden indblanding af retten, hvis I forventer at blive enige om delingen af jeres værdier.

  • Vi rådgiver om dine rettigheder i forbindelse med bodelingen
  • Vi deltager aktivt i vilkårsforhandlinger med modparten for at sikre dig det bedste resultat
  • Vi udarbejder selve bodelingsaftalen
  • Vi hjælper i forbindelse med overdragelse af eventuel fast ejendom

Bodeling ved skifteretten: Hvis I er uenige

Hvis I ikke kan blive enige om bodelingen, kan sagen indbringes for skifteretten. Vi forbereder dig på mødet i skifteretten og hjælper med at finde de relevante dokumenter. Vi deltager også i mødet i skifteretten sammen med dig.

 

Henvisning til bobehandler: Hvis I ikke bliver enige i skifteretten

Lykkes det jer ikke at blive enige om bodelingen på mødet i skifteretten, henvises sagen til en bobehandler. Vi bistår i den forbindelse med den nødvendige rådgivning, ligesom vi udarbejder skriftlige indlæg samt deltager i møder hos bobehandleren sammen med dig.

 

Retssag: Hvis du skal lægge sag an

Hvis I ikke er tilfredse med bobehandlerens forslag til en boopgørelse, kan der anlægges retssag. Hvis du eller din tidligere partner ønsker at anlægge retssag, kan din Advodan-advokat bistå igennem hele retssagen med rådgivning, udarbejdelse af processkrifter samt deltagelse i retsmøder.

Læs mere om bodeling og skilsmisse.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i bodeling og skilsmisse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?