PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bodeling

Når du skal skilles, skal fælles gæld og værdier deles mellem dig og din tidligere partner. Det kan en advokat hjælpe med.

Vi tilbyder:

  1. Møde med skilsmisseadvokat
  2. Forhandling med modpart
  3. Færdig bodelingsaftale

Få hjælp til bodeling ved skilsmisse

En advokat kan hjælpe dig i forbindelse med bodeling uden indblanding af retten, hvis I forventer at blive enige om delingen af jeres værdier.

  • Vi rådgiver om dine rettigheder i forbindelse med bodelingen
  • Vi deltager aktivt i vilkårsforhandlinger med modparten for at sikre dig det bedste resultat
  • Vi udarbejder selve bodelingsaftalen
  • Vi hjælper i forbindelse med overdragelse af eventuel fast ejendom

Bodeling ved skifteretten: Hvis I er uenige

Hvis I ikke kan blive enige om bodelingen, kan sagen indbringes for skifteretten. Vi forbereder dig på mødet i skifteretten og hjælper med at finde de relevante dokumenter. Vi deltager også i mødet i skifteretten sammen med dig.

 

Henvisning til bobehandler: Hvis I ikke bliver enige i skifteretten

Lykkes det jer ikke at blive enige om bodelingen på mødet i skifteretten, henvises sagen til en bobehandler. Vi bistår i den forbindelse med den nødvendige rådgivning, ligesom vi udarbejder skriftlige indlæg samt deltager i møder hos bobehandleren sammen med dig.

 

Retssag: Hvis du skal lægge sag an

Hvis I ikke er tilfredse med bobehandlerens forslag til en boopgørelse, kan der anlægges retssag. Hvis du eller din tidligere partner ønsker at anlægge retssag, kan din Advodan-advokat bistå igennem hele retssagen med rådgivning, udarbejdelse af processkrifter samt deltagelse i retsmøder.

Læs mere om bodeling og skilsmisse.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i bodeling og skilsmisse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?