Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Ejendomsadministration

Menu

Ejendomsadministration

Ejendomsadministration er en stor opgave, uanset om du har en udlejningsejendom, ejer et ejendomsselskab, er andelshaver eller bestyrelsesmedlem i en ejerforening. Hos ADVODAN hjælper vi med ejendomsadministration af alle typer ejendomme og tager hånd om økonomi, paragraffer og den daglige drift.

print

ADVODAN varetager ejendomsadministration i hele landet.

Ejendomsadministration i ejerforeninger

I en ejerforening er det bestyrelsens primære opgave at lede foreningen og træffe beslutninger. Men ifølge vedtægterne er det ofte også bestyrelsen, der skal varetage både de administrative og praktiske opgaver på ejendommen, og det er tidskrævende.

ADVODANs ejendomsadministration tager hånd om jeres behov og sikrer, at I overholder loven

ADVODANs ejendomsadministration tager ansvar for foreningens daglige drift, regnskab og budget og sikrer, at jeres forening overholder loven. Derudover klarer vi alt det formelle omkring ejerforeningen, ligesom vi kan planlægge og lede generalforsamlinger.

Ejendomsadministration i udlejningsselskab

Succesfuld udlejning af ejendomme kræver indgående kendskab til regler og praksis. Det gælder både i forhold til lejefastsættelser, udarbejdelse af korrekte lejekontrakter og omhyggelig administration af lejemålene.

Hos ADVODAN kender vi lejeniveauet i dit lokalområde og kan styre den daglige drift af din udlejningsejendom. På den måde kan du undgå ubehagelige tvister med lejerne.

Unge mennesker flytter ind - alle har brug for ejendomsadministration

 

Ejendomsadministration i ejendomsselskab

Når du investerer i en ejendom, er der mange juridiske og administrative opgaver at tage hånd om. Det gælder, uanset om ejerskabet er organiseret som et aktieselskab (A/S), et anpartsselskab (ApS) eller et interessentskab (I/S).

Hos ADVODAN varetager vi hele administrationen af dit ejendomsselskab. Vi styrer den daglige drift af ejendommen og sikrer samtidig, at dit selskab administreres helt i tråd med lovens forskrifter.

Ejendomsadministration i en andelsboligforening

I en andelsboligforening hæfter andelshaverne ofte solidarisk for foreningens gæld. Det betyder, at foreningens juridiske og økonomiske forhold har direkte betydning for hvert eneste af andelsforeningens medlemmer.

Lad ADOVDAN administrerer jeres andelsboligforening

Med ADVODAN som administrator af jeres andelsboligforening får I effektiv økonomisk styring og dermed sikkerhed for både medlemmer og bestyrelse. Vi tager os af alle foreningens administrative opgaver og rådgiver omkring den daglige drift af ejendommen. 

Vigtige spørgsmål

Kan jeg som udlejer opsige min lejer?

Nej, som udgangspunkt er din lejer beskyttet mod opsigelse. Dog kan du ophæve lejemålet, hvis din lejer ikke betaler husleje eller ikke overholder gældende husorden.

Må vi indkalde til generalforsamling i ejerforeningen med en dags varsel?

Nej, det må I ikke. Indkaldelsen til generalforsamlingen skal ske med det varsel, der er angivet i vedtægten. På samme tidspunkt skal dagsorden og årsrapport også ligge klar til gennemsyn.

Faldgruber

Sørg for, at generalforsamlingen forløber korrekt

Generalforsamlingen skal følge lovens og vedtægternes krav. Ellers kan I risikere, at jeres beslutninger er ugyldige, eller at bestyrelsen bliver pålagt erstatning.

Vær sikker på, at huslejen er rimelig

Huslejen skal være på et rimeligt niveau og må hverken sættes for billigt eller for dyrt. Med en lav husleje kan du risikere at blive beskattet af differencen mellem den fastsatte husleje og markedsværdien, mens en for høj husleje kan resultere i en sag i huslejenævnet.


Har du brug for hjælp til Ejendomsadministration?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.


Du er her
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.