Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Patent og varemærke

Registrering af varemærke

Ønsker du retten til dit varemærke, er en simpel mulighed blot at tage varemærket i brug og derefter bruge det kontinuerligt. Stopper du med at bruge varemærket, mister du til gengæld også retten.

Du er her

Hvis du vil have dit varemærke registreret, kan du i Danmark ansøge om registrering af et varemærke hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Dit varemærke kan i princippet gælde, så længe du ønsker, hvis du husker at forny det hvert 10. år.

Registrering af varemærke er den mest simple beskyttelse af din virksomheds immaterielle værdier. Varemærkeregistrering bruges som regel til at beskytte firmanavn, produktnavne samt logo og slogans.

Med en varemærkeregistrering sikrer du, at dine konkurrenter ikke ustraffet kan benytte sig af dine særlige kendetegn og dermed udnytte den goodwill, der er knyttet til eksempelvis dit firmanavn eller dine produktnavne.

Ønsker du en varemærkeregistrering, der også gælder i udlandet, rådgiver ADVODAN dig om de forskellige modeller, der findes til internationale registreringer. Vi kan også  hjælpe dig med det praktiske papirarbejde, når du ønsker at registrere et varemærke.  

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.