Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Skattesager

En afgørelse fra SKAT kan være foretaget på forkert grundlag, og det er derfor en god idé at kontakte en advokat med speciale i skat, hvis du mener, at en skatteafgørelse er forkert.

Du er her

Som virksomhed skal du klage til Landsskatteretten, hvis du mener, at SKAT har truffet en forkert afgørelse. Klagen skal være skriftlig og skal være modtaget i retten tre måneder efter, at du har modtaget den afgørelse, som du vil klage over.

Når du vil klage over SKATs afgørelse, anbefaler ADVODAN, at du kontakter en advokat, der kan vurdere afgørelsen, hjælpe dig med at skaffe den nødvendige dokumentation og føre din sag.

Hos ADVODAN sørger vi for at afslutte sagen korrekt enten ved at føre sagen ved Landsskatteretten eller indgå en administrativ aftale med SKAT.

ADVODANs specialiserede skatteadvokater tjekker også, om alle formelle regler er blevet overholdt. Overtrædelse af frister, manglende partshøringer og forkerte procedurer kan være nok til at ændre udfaldet af en sag.

Kan det svare sig af føre en sag?
Får du medhold i din sag mod SKAT, og driver du en personligt ejet virksomhed, betaler det offentlige alle dine omkostninger til advokatbistand. Taber du sagen, får du stadig dækket 50 procent af regningen. Driver du virksomhed i selskabsform, kan du ikke få godtgørelse fra det offentlige, men du kan trække sine omkostninger fra i Skat.

Kontakt ADVODANs skattespecialister og hør mere om vurdering af din sag og mulighederne for at få dækket dine sagsomkostninger.

 

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.696 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.696 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.