Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Personskadeerstatning

Piskesmæld

Lider du af kroniske symptomer på grund af et piskesmæld, kan du søge erstatning. Piskesmæld betegner en traumemekanisme, hvor især nakke og hoved pludseligt udsættes for en voldsom fysisk påvirkning, som det ofte ses i påkørsler bagfra.

Du er her

For at du kan få anerkendt dine smerter som piskesmæld, skal symptomerne være opstået senest 72 timer efter ulykken, ligesom det er vigtigt, at du får skaden registreret på hospitalet eller hos egen læge så hurtigt som muligt. Dit piskesmæld skal også anmeldes hos forsikringsselskabet, og det er vigtigt, at du udfylder alle papirer og skemaer korrekt.

Medicinske eksperter er ikke enige om, hvorvidt man kan betragte piskesmældsskader som permanente, eller hvordan de skal behandles. Det skyldes, at det er kompliceret at måle omfanget af et piskesmæld, fordi der i mange tilfælde ikke er synlige skader.

ADVODAN er specialist i behandlingen af erstatning for piskesmældsskader. Vi hjælper dig med alt det praktiske i forbindelse med din erstatningssag.

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.