Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Klage over afgørelse fra SKAT

En forkert afgørelse fra SKAT kan have store økonomiske konsekvenser for dig og din familie. Derfor kan det også gøre en stor forskel at klage, hvis du mener, at afgørelsen ikke er korrekt. ADVODANs skattespecialister vurderer, om det kan betale sig for dig at føre en konkret sag.

Du er her

Hvis du i overvejende grad vinder en sag, vil det offentlige betale alle dine advokatomkostninger i forbindelse med sagen - hvis du vel at mærke ansøger om det. Taber du sagen, får du stadig godtgørelse for 50 procent af regningen.

Kontakt ADVODANs skattespecialister og hør mere om vurdering af din sag, og hvilke mulighederne du har for at få dækket dine sagsomkostninger.

Hvordan klager jeg over SKATs afgørelse?

Hvis du mener, at SKAT har truffet en forkert afgørelse, kan du klage til enten Skatteankenævnet eller Landsskatteretten. Klagen skal være skriftlig. Derudover skal den være fremme senest tre måneder efter, at du har modtaget den afgørelse, som du klager over.

Når du vil klage over SKATs afgørelse, er det en god idé at kontakte en advokat, der kan vurdere afgørelsen. Advokaten kan også hjælpe dig med at skaffe den nødvendige dokumentation og føre din sag.

ADVODANs skatteadvokater hjælper dig med at udforme din klage korrekt, og vi sikrer, at dokumentationen er på plads. Uanset om din sag skal til Skatteankenævnet, Landsskatteretten eller domstolene, står vi klar til at rådgive dig. 

 

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.