Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Job hos ADVODAN Aalborg

ADVODAN Aalborg er et professionel advokatfirma med engageret og faglig dygtige medarbejdere, der leverer den bedste service over for vores klienter.

ADVODAN Aalborg er løsningsorienteret, taler med klienterne i øjenhøjde og går altid helhjertet ind i en sag, hvilket sætter krav til vores medarbejdere. Vores medarbejdere er kompetente og engageret, kan sætte sig ind i klientens situation og formår samtidig at formidle juridiske problemstillinger på en forstående måde. Vi har de bedste medarbejdere og med dem kan vi leve op til vores klienternes krav og forventninger.

Vi hos ADVODAN Aalborg lægger samtidig stor vægt på et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi er et stort fællesskab, der hjælper hinanden og gør plads til forskelligheder. Det er, efter vores mening, med til at skabe et godt arbejdsmiljø og derved en mere effektiv arbejdsindsats.

Vi er derfor meget stolte af vores arbejdsplads – ADVODAN Aalborg.

Ledige jobstillinger

Når vi søger nye medarbejdere, vil du i venstre side kunne se de stillinger der er ledige hos os. Der vil i selve stillingsopslaget stå hvem du skal tage kontakt til, hvis du har spørgsmål og hvem du skal sende din ansøgning til.

Uopfordrede ansøgninger

Vi hos ADVODAN Aalborg modtager gerne uopfordret ansøgninger fra kvalificerede kandidater. Vi ansætter kandidater indenfor følgende jobkategorier:

  • Advokat/advokatfuldmægtig
  • Sagsbehandler/sekretær
  • Studentermedhjælper
  • Receptionist/administrativ medarbejder

Du kan sende din uopfordret ansøgning til aalborg@advodan.dk.

Advodanaalborg Handtryk 

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.