PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kontakt os

Har du juridiske spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en sag, så kontakt os på tlf.: 9631 3300 eller send os en mail til aalborg@advodan.dk.

Lær os bedre at kende 

Hos Advodan Aalborg er det vores vigtigste opgave at levere en professionel og troværdig service overfor dig. Vi taler med vores klienter i øjenhøjde, vi er troværdige og vi garanterer, at vi altid vælger den bedste løsning i den konkrete situation – og vi vælger den hver gang.

Vi ved hvor vigtigt det er, at have en advokat man kan stole på og føle sig tryg ved. Derfor får du altid en fast, personlig advokat, som sætter sig 100% ind i din sag og som følger dig hele vejen. Vi ved også, at to sager aldrig er ens og vi tager derfor altid din situation i betragtning, når du vælger Advodan Aalborg som din personlige rådgiver.

Vi hos Advodan Aalborg er blandt Nordjyllands største advokatkontorer og vi rådgiver virksomheder og private i hele Nordjylland. Vi har et særdeles godt lokal- og regionskendskab, som dækker hele Nordjylland og mod syd til og med Aarhus-området.

Erfaring og personlig service

Selvom vi har været i branchen i mange år, stræber vi hele tiden efter at lære noget nyt. Vi sørger for at holde os opdateret med de nyeste regler og tendenser og vi har derfor en høj faglig dygtighed. Derudover lægger vi stor vægt på nærhed, personlig service og ikke mindst ærlighed. Vi siger tingene som de er, da det er den bedste måde vi kan hjælpe dig på. Vi elsker vores arbejde og smører gerne ærmerne op, hvis sagen kræver det.

Vi er en del af den landsdækkende advokatkæde Advodan hvilket betyder, at vi har stort netværk af specialister vi kan trække på, hvis der bliver brug for det. Det gør os til en stærk rådgiver indenfor alle grene af juraen.

Har du juridiske spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en sag, så kontakt os på tlf.: 9631 3300 eller send os en mail til aalborg@advodan.dk

0 kommentar

0 / 700 tegn