Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Else Pedersen
Advokatsekretær

Jeg er sagsbehandler hos ADVODAN Aalborg og hvor jeg har været ansat sammenlagt i mere end 30 år. Mine primære arbejdsområder er køb og salg af bolig, selskabsret, erhvervsejendomme, stiftelse af virksomhed og selskaber samt tvangsauktioner, og har på disse områder oparbejdet en bred viden og erfaring.

Jeg er uddannet advokatsekretær og har derudover en uddannelse som statsaut. ejendomsmægler.

I min fritid nyder jeg at læse bøger, høre musik, god mad og festlig selskab blandt familie og venner. Og jeg siger sjældent nej til at se en god fodboldkamp eller en tur på hesteryg i skoven. 

Hvis du har spørgsmål til køb af bolig, hvad enten det er via en ejendomsmægler eller køb på tvangsauktion, eller du gerne vil have oplyst en pris for vores bistand i anledning heraf, er du altid velkommen til at ringe mig op hos ADVODAN Aalborg på 9631 3300.

GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.