PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Else Pedersen

Advokatsekretær

Else Pedersen

Advokatsekretær

Else Pedersen

Advokatsekretær
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Om Else

Jeg er sagsbehandler hos Advodan Aalborg, hvor jeg har været ansat sammenlagt i mere end 30 år, så jeg kender mange af firmaets klienter, som heldigvis vender tilbage gang på gang, når de eller deres familie har brug for vores assistance. Jeg er uddannet advokatsekretær og har derudover en uddannelse som statsaut. ejendomsmægler.

Selv om jeg har været i branchen i mange år, er der til stadighed nye udfordringer i form af digitalisering, lovændringer m.v., så det er aldrig kedeligt at arbejde som advokatsekretær, og jeg holder meget af den kontakt, som jeg har med klienterne og øvrige samarbejdspartnere, så som ejendomsmæglere, andre advokatfirmaer, pengeinstitutter m.fl., sidst – men ikke mindst – mine skønne kollegaer.

 

Speciale i ejendomshandel, stiftelse af virksomhed og tvangsauktioner

Mine primære arbejdsområder er ejendomshandler, herunder såvel boligejendomme som erhvervsejendomme og landbrug, stiftelse af virksomhed og selskaber samt tvangsauktioner og assistance til klienter, der vil købe ejendom på tvangsauktion, alt i samarbejde med de jurister, der har den aktuelle sag. Jeg har på disse områder oparbejdet en bred viden og erfaring. Desuden, er jeg sekretær på de sager, som min kollega Trine Binderup fører omkring udlændingeret.

 

Privat

I min fritid nyder jeg at læse bøger, gå til foredrag eller koncerter, traveture i naturen, spille tennis, tilberede og nyde god mad og samvær med familie og venner. Jeg siger sjældent nej tak til at se en god fodboldkamp eller en tur på hesteryg i skoven. Jeg er desuden bestyrelsesmedlem i to foreninger i det lokalområde, hvor jeg har min bopæl. Jeg bor i Klokkerholm i Vendsyssel sammen med min ægtefælle, Jan. Jeg har to voksne sønner, der også begge bor i det Nordjyske.

 

Har du brug for hjælp til ejendomshandler, selskabsret eller tvangsauktioner, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 96 31 33 75 eller skriv til mig på elpe@advodan.dk

Vise mere