Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Emilie Andrea Busk
Advokatfuldmægtig

Emilie Andrea Busk er en del af vores erhvervsteam. Emilie hjælper både virksomheder, organisationer og private kunder med juridisk bistand. Emilie fik sin bachelor fra Aarhus Universitet og afsluttede jurastudiet på Københavns Universitet i 2015. Forinden Emilie, i 2018, tiltrådte stillingen som advokatfuldmægtig hos ADVODAN, arbejdede Emilie i Innovationsafdelingen/Tech-Trans kontoret på Danmarks Tekniske Universitet. Herfra har Emilie erfaring med kontraktuelle forhold, herunder aftaler om licenser, royalties, fortrolighed og virksomhedssamarbejder - nationale og internationale.

Her ud over beskæftiger Emilie sig med generel erhvervsretlig rådgivning, aftaleret, forbrugerret, retssager og immaterielretlige problemstillinger.

Emilie bor til daglig på Frederiksberg med sin kæreste og datter men benytter enhver lejlighed til at komme til Vestkysten, nærmere bestemt Fanø, hvor Emilies familiesommerhus ligger. Fritiden i København byder på cafe- men også gå- og løbeture, koncerter, kulturoplevelser og en årlig tur forbi Roskilde Festival. 

Arbejdsområder
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.