Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Hvem er vi?

ADVODAN i Helsingør er et topmoderne og effektivt advokatkontor med specialer inden for de fleste juridiske områder og med en løsningsorienteret tilgang til de udfordringer, både du og din virksomhed står overfor.

Advokaterne på kontoret i Helsingør dækker også andre større byer omkring Helsingør typisk bl.a. Espergærde, Humlebæk, Fredensborg, Hørsholm, Ålsgårde, Hornbæk og Gilleleje.

Vores dygtige jurister sætter kvalitet, hurtighed og effektivitet i højsædet. Vi sikrer dig og din virksomhed den optimale juridiske ekspertise på alle sagsområder. Vi har et tæt netværk af personer samt et indgående kendskab til lokale udfordringer. Dette er en stor styrke, når vi skal rådgive dig eller din virksomhed.

Lissen Bengtsen
Lissen Bengtsen
Advokat
49 21 21 21
libe@advodan.dk
Ole Lauritzen
Ole Lauritzen
Advokat
49 21 21 21
olau@advodan.dk
Camilla Kisling
Camilla Kisling
Advokat
49 21 21 21
caki@advodan.dk
Erik Matthiesen
Erik Matthiesen
Advokat
49 21 21 21
erma@advodan.dk
Jens Gottlieb
Jens Gottlieb
Advokat
49 25 09 57
40 45 09 57
jego@advodan.dk
Nyheder
Pas på skattereglerne i uskiftede boer

Mister du din ægtefælle, kan du vælge at sidde i uskiftet bo og økonomisk fortsætte næsten som før. Men indeholder boet værdipapirer, kan det blive en dyr løsning rent skattemæssigt, når de skal sælges.

Læs nyhed
Guide til boligkøb: Sådan undgår du at komme i klemme

Foråret er traditionelt højsæson for bolighandler. Her gennemgår advokat Ann-Louise Fjeldborg fra ADVODAN i Helsingør 5 ting, du skal være opmærksom på, inden du sætter din underskrift på købsaftalen.

Læs nyhed
Festivalbilletter: Sådan er reglerne, hvis du fortryder købet

Salget af festivalbilletter er så småt begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber. Du kan nemlig ikke få pengene retur, hvis du fortryder købet.

Læs nyhed
GØR SOM 12.224 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.224 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.