Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Hvem er vi?

ADVODAN i Helsingør er et topmoderne og effektivt advokatkontor med specialer inden for de fleste juridiske områder og med en løsningsorienteret tilgang til de udfordringer, både du og din virksomhed står overfor.

Advokaterne på kontoret i Helsingør dækker også andre større byer omkring Helsingør typisk bl.a. Espergærde, Humlebæk, Fredensborg, Hørsholm, Ålsgårde, Hornbæk og Gilleleje.

Vores dygtige jurister sætter kvalitet, hurtighed og effektivitet i højsædet. Vi sikrer dig og din virksomhed den optimale juridiske ekspertise på alle sagsområder. Vi har et tæt netværk af personer samt et indgående kendskab til lokale udfordringer. Dette er en stor styrke, når vi skal rådgive dig eller din virksomhed.

Nyheder
Nye lovforslag kan få betydning for din virksomhed

Traditionen tro har regeringen fremsat en række lovforslag for det kommende folketingsår. Der er flere af dem, der er værd at holde øje med, da de kan få betydning for dig som virksomhedsejer.

Læs nyhed
Den gode fratrædelsesaftale

Når du skal sige farvel til en medarbejder, er et godt alternativ til en opsigelse en fratrædelsesaftale. Med en gensidig aftale kan du som arbejdsgiver sikre, at både virksomheden og den fratrædende medarbejder tilgodeses. Det skaber en god afslutning på samarbejdet, at der også samarbejdes om en fratrædelsesaftale.

Læs nyhed
Ny EU-dom: Arbejdsgivere skal registrere medarbejderes arbejdstid

Den 14. maj slog EU-domstolen fast, at arbejdsgivere i EU-lande skal være ansvarlige for at registrere deres medarbejderes arbejdstid. Dette for at sikre, at EU's regler om maksimal arbejdstid overholdes.

Læs nyhed

Åbningstider
Mandag 9.00 - 16.00
Tirsdag 9.00 - 16.00
Onsdag 9.00 - 16.00
Torsdag 9.00 - 16.00
Fredag 9.00 - 16.00
Medlemskaber

Danske Advokater Logo2Danske Familieadvokater Stor

Danske Arveretsadvokater

Vi samarbejder bl.a. med

Det Gode Testamente Logo

GØR SOM 12.668 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.668 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.