Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Ann-Louise Fjeldborg
Advokat

Mit primære beskæftigelsesområde er privatretten, med særlig fokus på rådgivning omkring testamenter og arveforhold, dødsboer, ægtepagter, skilsmisse og bodeling, samlivsforhold og samlivsophævelse for ugifte samlevende samt sager vedrørende forældremyndighed, børns bopæl og samvær.

Herudover yder jeg rådgivning ved køb af fast ejendom, generationsskifter, herunder overdragelse af f.eks. sommerhus fra forældre til børn, samt bistand med alle former for tinglysning, f.eks. tinglysning af vedtægter.

Jeg møder dig således i dine lykkeligste øjeblikke, når du skal giftes, køber fast ejendom eller indgår nye forhold. Men jeg møder dig også i de sværeste øjeblikke, når du har mistet en pårørende, går fra din partner eller hvis du bliver uenig med den anden forælder til dine børn om forældremyndighed, bopæl eller samvær.

I dødsboer rådgiver jeg de pårørende til hvilken skifteform de skal vælge, og bistår gerne de pårørende med bobehandlingen ved et privat skifte. Såfremt det er nødvendigt, at boet behandles efter reglerne om bobestyrerboer, bistår jeg også i den forbindelse.

Det er vigtigt for mig at du modtager en korrekt juridisk rådgivning, og et juridisk rigtigt resultat er vigtigt, men det vigtigste er, at du får den løsning der er den rigtige for dig. For hvad hjælper det at have fået ret, hvis det betyder, at f.eks. et ellers godt familieforhold er ødelagt.

Flere gange årligt holder jeg gratis kurser om bl.a. arv og testamente på vores kontor i Strandgade, ligesom jeg deltager i den offentlige retshjælp ved advokater, Advokatvagten, på Kulturværftet.

Tidligere har jeg været tilknyttet Mary Fondens projekt "Råd til Livet" som juridisk mentor for beboere på krisecentre, og var med til at starte projektet op lokalt i Helsingør.

Du er altid velkommen til at ringe mig op for en uforpligtende drøftelse af dine spørgsmål, og et godt råd er altid gratis hos mig. Sammen kan vi aftale, om du har behov for yderligere rådgivning. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Udover min sekretær Lene Egvad, bistår sekretær Pia Herringsø mig i forbindelse med ejendomshandler, ligesom vores sagsbehandlere i dødsboafdelingen bistår mig med dødsbobehandling.

 

 

Medlemskaber:

  • Danske Advokater
  • Danske Familieadvokater
  • Danske Arveretsadvokater
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.