Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
holbaek@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Karen Wung-Sung
Advokat, Partner

Jeg er oprindelig bankuddannet fra Danske Bank, og blev uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2001. Jeg har herefter arbejdet 4 år i Grønland hos Rigsombudsmanden, hvor jeg bl.a. sad med familieret og personaleområdet. Efterfølgende bosatte jeg mig i Holbæk, hvor jeg arbejdede som administrativ leder på en privatskole i 5 år med bl.a. de ansættelsesretlige sager og problemstillinger som et af mine arbejdsområder.

Jeg er partner hos Advodan, og har været ansat siden 2011.

Jeg beskæftiger mig primært med familieret, herunder skilsmisse, bodeling, forældremyndighed, bopæl og samvær samt arv og testamente.

Jeg er af Børne- og Socialministeriet optaget på listen over advokater, der kan anvendes i sager om internationale børnebortførelser.

Jeg har siden 2017 været medlem af Advokatrådet, og sidder i Regel- og Tilsynsudvalget samt Responsumudvalget.

Derudover sidder jeg i bestyrelsen for Holbæk Krisecenter Medusa. 

GØR SOM 12.417 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.417 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.