Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby
Ring 45 88 05 55

Toftebæksvej 2,
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 05 55
lyngby@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Juridisk rådgivning til private

Advodan Lyngby giver fortrolig og personlig juridisk rådgivning om de privatretslige spørgsmål, der optager dig.

Her kan du få svar på spørgsmål om privatret:

Hos os får du god juridisk rådgivning

Hos Advodan Lyngby lægger vi vægt på, at vi rådgiver vores kunder i øjenhøjde. Ikke alle ved, hvordan de skal gribe forskellige sager an, og derfor bistår vi med juridisk rådgivning. Vores sigte er, at man som privatperson har en stemme mod den anden (ofte stærkere) part.

I dansk lovgivning er der beskyttelsesregler, som har til formål at beskytte den svagere part. Dog er det vigtigt at forstå, at den privatretlige regulering i Danmark ikke kun kan beskytte hverken den svage eller stærke part. Af den grund er det derfor en værdifuld løsning at søge juridisk rådgivning, så alle nuancerne af en sag bliver gennemgået.  

Mange er ikke klar over, at det er godt at bruge advokatbistand i forskellige henseender. En stor del er slet ikke klar over, hvor brede nuancer og tvister, der kan være i privatret. Privatret er nemlig en juridisk disciplin, hvor kun den rette juridiske rådgivning kan helgardere dig imod en mulig unfair situation.    

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Et godt råd koster ikke altid noget. Derfor kan du kontakte os for uforpligtende juridisk rådgivning, hvor vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kontaktes på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.

GØR SOM 12.691 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.691 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.