Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Lars Stuckert
Advokat, Partner, Landsret

Jeg er erhvervsadvokat og yder rådgivning til såvel erhvervsvirksomheder, som offentlige myndigheder og personer. Jeg deltager tillige i bestyrelsesarbejder i Selskaber, Fonde og foreninger mv.

Jeg rådgiver om køb af salg og virksomheder, herunder landbrug og kan bl.a. via samarbejde med Match-Online, der er en digitalplatform for køb og salg af virksomheder, bistå med at få din virksomhed udbudt eller fundet en virksomhed til dig. Jeg rådgiver også om køb og salg af erhvervsejendomme og om selskabsstiftelser, selskabsforhold, herunder ejerforhold og ejerkonstruktioner/ejeraftaler.

Jeg har bistået bl.a. i salget af virksomhederne; ESC Systems ApS til Atlantic Continental Holding AB, Lystrup Grossisten A/S til Sanistål A/S, Greenline A/S til Brdr. A&O Johansen A/S.  

Jeg rådgiver og bistår desuden generelt om erhvervsretligeforhold og har bistået med udarbejdelse af forhandleraftaler, agentaftaler, samarbejdsaftaler, mv. Jeg indgår gerne som en aktiv sparringspartner, også i forhold der er af en mere overordnet og strategisk karakter, for virksomheden eller ejeren.

Jeg er medlem af Danske Bestyrelsesadvokater, Danske Landbrugsadvokater og repræsentantskabsmedlem i Danske Advokater. Jeg er tillige formand for bestyrelserne i Advodan A/S og Intellego ApS. Jeg er medlem af bestyrelserne i Greenline A/S, Karl Mertz A/S, Thalma A/S, GUS Nordic ApS, Installatør A. Melgaard og hustruslegat (fond), Jens Olsens Fond, Fritze & Carl Halkjærs Fond og i den Selvejende Institution Maribo Hallerne.

 

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.