Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Toftlund
Ring 74 83 10 62

Søndergade 58A,
6520 Toftlund
Tlf: 74 83 10 62
toftlund@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Toftlund

Lars Nauheimer
Advokat, Partner, Højesteret
  • 1981  Cand.jur. Århus Universitet
  • 1985  Advokat
  • 1991  Møderet for Landsret
  • 1992  Beskikket af justitsministeriet som forsvarer
  • 1996  Møderet for Højesteret
  • 2012  Autoriseret bobehandler

 

Efter at have arbejdet som advokat i Århus og Randers rykkede jeg 1. december 1989 til Tønder, hvor jeg siden har været advokat hos ADVODAN Tønder og siden 1998 tillige partner.

Mit væsentligste arbejdsområde er erstatningssager i forbindelse med personskade og herunder navnlig trafikskader, patientskader og arbejdsskader. Herudover arbejder jeg meget med retssager og herunder et betydeligt antal straffesager for byret og landsret, fordi jeg er beskikket forsvarer. Andre væsentlige arbejdsområder er køb og salg af fast ejendom samt insolvensret, hvor jeg af skifteretterne ofte anvendes som kurator i konkursboer samt beskæftiger mig med rekonstruktion.

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.