PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mark Steffenauer

Advokat

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Møde for Landsret
Ekstern underviser, Aalborg Universitet

Om Mark

Jeg er advokat hos Advodan Aalborg. I 2016 blev jeg uddannet som jurist på Aalborg Universitet. Jeg har været en del af Advodan Aalborg siden den 1. januar 2019 – først som advokatfuldmægtig og efterfølgende som advokat.

Jeg har siden min ansættelse hos Advodan Aalborg rådgivet en række danske virksomheder – fra mindre iværksættervirksomheder til små og mellemstore virksomheder. Det er betydningsfuldt for mig at rådgive side om side med vores klienter, da vi sammen er i stand til at løse klienternes største udfordringer og skabe mest værdi for klienterne.

Derudover arbejder jeg også med behandling af konkursboer, rådgivning indenfor fast ejendom og endelig beskæftiger jeg mig med retssager. Jeg beskæftiger mig altså primært med erhverv, indenfor hvilket jeg har en bred viden og vifte af kompetencer.   

 

Undervisning

Jeg har i de seneste år undervist i faget aftale- og erstatningsret hos Aalborg Universitet som undervisningsassistent, hvor jeg blandt andet har undervist jura og erhvervsjurastuderende. Min erfaring som undervisningsassistent fra Aalborg Universitet bidrager til, at jeg kan tilbyde kompetent bistand på et højt juridisk niveau, der er let forståeligt.

 

Netværk

Jeg deltager løbende i diverse netværk for at udvide min horisont, da tværfaglige netværkssammenhænge bidrager til en faglig og personlig udvikling. Derudover afholder jeg løbende seminarer indenfor mine arbejdsfelter for bl.a. tilbudsgivere og banker.

 

Privat

Jeg bor i Gug, ca. 6 km sydøst for Aalborg, med Louise og vores fælles 3 børn, hvor størstedelen af min fritid anvendes. Jeg går meget op i at rejse og opleve forskellige steder og kulturer med min familie.

Vis mere

Det siger mine klienter

Mark har hjulpet mig i en længerevarende proces omkring min ejendom. Igennem hele processen formåede Mark at holde mig ajour, så jeg følte mig inkluderet i hvert skridt. Han opdaterede proaktivt omkring hvad der var sket i sagen og hvad han fremadrettet ville gøre. Al kommunikationen foregik i et sprog, der var til at forstå. Alt i alt, er Mark troværdig og har styr på hans fag, hvilket er grunden til, at jeg personligt ville anbefale Mark.
Kristian Lyng Privat klient

Det siger mine klienter

Min oplevelse af Advodan Aalborg og advokat Mark Steffenauer har været 100% god. Gennem hele processen har der ikke været noget at sætte en finger på, og jeg vil til hver en tid anbefale Mark og Advodan Aalborg.
Ingelise Privat klient