PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Thomas Frisgaard

Advokat, Partner, Beneficeret forsvarsadvokat

Thomas Frisgaard

Advokat, Partner, Beneficeret forsvarsadvokat

Thomas Frisgaard

Advokat, Partner, Beneficeret forsvarsadvokat
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Beneficeret Forsvarsadvokat
Møderet for Højesteret
Aktivt bestyrelsesmedlem og formand i forskellige bestyrelser

Om Thomas

Jeg er advokat og partner hos Advodan Aalborg A/S. Jeg er uddannet som jurist fra Aarhus Universitet, og har siden 2011 været en del af Advodan Aalborg A/S, hvor jeg i 2014 blev medejer.  Før jeg blev advokat, var jeg i en del år beskæftiget i den finansielle sektor.

 

Speciale i strafferet

Jeg er beneficeret forsvarsadvokat ved Aalborg Retskreds og beskæftiger mig i stor udstrækning med straffesager. Jeg har møderet for Højesteret og kan derfor hjælpe dig i alle instanser ved domstolene. Uanset om du er sigtet og skal afhøres hos politiet, tiltalt og skal møde i retten, eller hvis du er varetægtsfængslet, så er jeg en god medspiller for dig, og en god modspiller i forhold til Anklagemyndigheden.

Uanset hvad din sag drejer sig om, kan du forvente en målrettet, seriøs og omhyggelig behandling af din sag. Som forsvarsadvokat bruger jeg naturligvis en væsentlig del af min tid i landets retssale, men som klient hos mig, så kan du altid komme i kontakt med mig enten via mit kontor eller via min mobil.

 

Bred erfaring indenfor den civile proces

Jeg arbejder ligeledes en del med alle typer af civile retssager, herunder vedrørende entrepriseretlige forhold. Jeg har bred erfaring indenfor den civile proces, herunder mangler ved fast ejendom m.v. Jeg er løsningsorienteret og vil under en retssag drøfte mulighederne og risikoen ved at føre retssag med dig. Som privatperson vil dine muligheder for retshjælpsdækning via din forsikring og eventuelt fri proces naturligvis blive undersøgt. Som erhvervsdrivende afhænger vilkårene i din erhvervsforsikring af, om den indeholder vilkår om retshjælpsdækning.

 

Erhvervsrådgivning og bestyrelsesarbejde

Jeg beskæftiger mig en del med rådgivning af små og mellemstore erhvervsvirksomheder, samt bestyrelsesarbejde. Blandt andet deltager jeg aktivt i bestyrelsen i en række erhvervsvirksomheder både som formand og som bestyrelsesmedlem. Endvidere samarbejder jeg med Business Rebild, hvor jeg virker som mentor for forskellige opstartsvirksomheder.

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du skal starte virksomhed eller allerede er etableret for en drøftelse af dine muligheder.

 

Privat

Jeg er gift og har to børn, og vi bor i Støvring, der ligger i Rebild Kommune syd for Aalborg. Naturligvis, jeg bruger meget af min fritid sammen med min familie og mine venner. Herudover er jeg passioneret jæger og slapper gerne af med en tur i skoven, ligesom jeg nyder en god ishockeykamp med Aalborg Pirates eller en god fodboldkamp med AaB.

 

Hvis du har spørgsmål til straffesager eller har brug for et nyt bestyrelsesmedlem, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3368 eller skriv til mig på thfr@advodan.dk

Vis mere