PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bente Mølskov

Økonomi- og IT ansvarlig

Bente Mølskov

Økonomi- og IT ansvarlig

Bente Mølskov

Økonomi- og IT ansvarlig
Send mail

Om Bente

Økonomi og regnskab

Mine primære opgaver som økonomi- og IT-ansvarlig dækker det daglige arbejde med bogføring, afstemninger og betalinger, de periodiske regnskabsudarbejdelser og budgetopfølgning, samt rapportering til ledergruppen. Og så står jeg for kreditorstyring og intern proces for virksomhedens debitorhåndtering.

 

Statistik og indberetninger

Jeg sørger for indberetninger til bl.a Danmarks Statistik og indberetning og afregning til offentlige myndigheder i forbindelse med punktafgifter, lønsum og moms.

 

Løn og personale

Jeg har diverse opgaver i samarbejde med HR-afdelingen og står for afregning af løn og gager.

 

Diverse administration og facilities

Jeg har opgaverne omkring "facilities", som omfatter administration af parkeringsområde, husleje- og forbrugsgennemgang, adgangs- og alarmbrikker og nøgler til området. Administration af diverse dokumentation i virksomheden

 

IT-ansvarlig

Som IT-ansvarlig arbejder jeg med administration af medarbejdernes nem-id, sikker-mail, digitale underskrifter, opsætning af arbejdspladser til nyansatte, brugertilretninger og hverdagens udfordringer på disse områder. Jeg tager mig af aftaler med leverandører af udstyr, herunder også udstyr til fx printere, kopimaskiner, og telefoni. Heldigvis har jeg stor støtte fra vores interne IT-gruppe i dette arbejde, og vi har en meget erfaren superbruger på sags-relaterede opgaver.

 

Har du spørgsmål til mig, så ring gerne til mig på 9631 3304 eller skriv til mig på bemo@advodan.dk

Vise mere