PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Gitte Andersen

Advokatsekretær

Gitte Andersen

Advokatsekretær

Gitte Andersen

Advokatsekretær
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Om Gitte

Mine arbejdsopgaver hos Advodan Aalborg A/S tog sin start i august 2002. Jeg har siden beskæftiget mig med mange faglige og ikke mindst interessante udfordringer i mit arbejde.

 

Speciale i dødsbo

Mit primære arbejdsområde er dødsboer, herunder forskellige skifteformer. Jeg finder en glæde i at kunne bistå med den komplette behandling af boet, herunder udarbejdelse af åbningsstatus, boopgørelse og eventuelle skatteberegninger, men også give en løbende god rådgivning og støtte, som i de fleste tilfælde skal gives i forbindelse med, at man har mistet en af sine kære. Jeg har siddet som sagsbehandler i dødsboer i mange år.

 

Hjælp til sager om konkurs- og likvidationssager

Sekundære arbejdsområder er konkurs- og likvidationssager og ikke mindst handler. Sidstnævnte område med handler sker primært i forbindelse med min behandling af dødsboerne, hvor der kan være udlejningsejendommene, parcelhuse, grunde mv., som skal afhændes i fri handel eller udlægges til arving.

Derudover er jeg sekundær medarbejder på vores bogholderi.

 

Har du brug for rådgivning i forhold til dødsbo eller konkurssager, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3373 eller skriv til mig på gian@advodan.dk

Vise mere