PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ida Elvira Jensen

Advokatfuldmægtig

Ida Elvira Jensen

Advokatfuldmægtig

Ida Elvira Jensen

Advokatfuldmægtig
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Ida Elvira

Jeg er advokatfuldmægtig hos Advodan Aalborg og Advodan Brønderslev. Jeg arbejder primært med inkasso, civile retssager og sager om personskadeerstatning. Jeg blev uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2018. Inden jeg kom til Advodan arbejdede jeg ved Skattestyrelsen, hvor jeg beskæftigede mig med overtrædelser af skatte-, moms- og afgiftslovgivningen. Dette har givet mig et godt fundament for rådgivning indenfor skatteretten.

Jeg interesserer mig for det internationale, og har taget min gymnasiale uddannelse i Storbritannien, læst et semester på University of Western Australia og deltaget i den internationale procedurekonkurrence The Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. Jeg tilbyder derfor rådgivning på engelsk og kan bistå med juridiske problemstillinger, der krydser landegrænser.

 

Undervisning/foredrag m.v.

Jeg har tidligere undervist i strafferet på den juridiske bachelor ved Aarhus Universitet, ligesom jeg har været tilknyttet som mentor for de jurastuderende. I dag er jeg tilknyttet universitetet som undervisningsassistent, indenfor forvaltningsret, og er fortsat motiveret for at bidrage til et godt studiemiljø og et højt fagligt niveau på jurastudiet.

Jeg holder derudover foredrag om god debitorhåndtering, som led i mit arbejde i vores inkassoafdeling. Samtidigt er jeg en del af Advokatvagten i Aalborg, som tilbyder gratis juridisk rådgivning til private.

 

Netværk

Jeg er en del af Advodans FUTURE netværk for unge jurister, ligesom jeg er medlem af Foreningen FAAF for advokater og advokatfuldmægtige i Aalborg og Hjørring. Her mødes vi til forskellige faglige og sociale arrangementer.

 

Privat

Jeg bor i Aalborg og bruger en stor del af min tid på dykning, både i Danmark og i udlandet. Jeg bruger derudover gerne min tid på at lave og nyde et godt måltid mad med gode venner eller at besøge min familie, som er spredt rundt i flere europæiske lande.

 

Hvis du har brug for hjælp til civile retssager eller sager om personskadeerstatning, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3310 eller skriv til mig på idaj@advodan.dk

Vise mere

Det siger vores kunder

Jeg har brugt Advodan Aalborg og Advokatfuldmægtig Ida Elvira Jensen. Meget professionel og hurtig service fra Ida og jeg vil helt klart bruge Advodan Aalborg igen.
Jens Sylvestersen Director hos Safari Jens