PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mette Wohlert Jensen

Advokatsekretær

Mette Wohlert Jensen

Advokatsekretær

Mette Wohlert Jensen

Advokatsekretær
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Mette

I 1988 blev jeg uddannet advokatsekretær hos Advokatfirmaet Voss & Wagner, som senere blev til

Advodan Aalborg A/S. Jeg har derfor mangeårig erfaring som advokatsekretær, og det er stadigvæk en stor fornøjelse hver dag at kunne bidrage til, at vores kunder får en seriøs og personlig behandling af netop deres problem. I 2003 blev jeg uddannet juridisk assistent, og jeg holder mig løbende a'jour ved deltagelse i forskellige kurser.

 

Erfaring med virksomhedsoverdragelse samt entreprise- og projektsager

Mit primære arbejdsområde er insolvensret, virksomhedsoverdragelse og generationsskifte, ligesom jeg arbejder med entreprise- og projektsager samt salg/køb af fast ejendom. Vores by har de sidste mange år været gennem en stor udvikling, hvilket har medført at der er blevet opført mange ejendomme. Vi har bistået både små og store projektudviklere med udvikling, lokalplanansøgninger samt salg af projektejendomme/lejligheder. Herudover har vi ligeledes hjulpet mange købere med køb af projektlejligheder, så de til sidst kunne flytte ind i en lejlighed og have styr på papirer, garantier m.v.

 

En hjælpende hånd i IT-gruppen

Jeg har gennem alle årene været en del af kontorets IT-gruppe, og har derfor også indsigt i skabelonopbygning og har derfor også været gennem en del omkonverteringer.

 

Privat

Jeg er gift og har to voksne drenge, og min fritid bruger jeg sammen med familie og venner. Jeg holder mig i form med forskellige sportsgrene og gåture, gerne langs fjorden. Herudover har jeg stor interesse for kunst og andre kreative projekter, og besøger gerne lokale kunsthåndværkere.

 

Har du spørgsmål til insolvensret, virksomhedsoverdragelse eller generationsskifte, så ring gerne til mig på 9631 3306 eller skriv til mig på metj@advodan.dk

Vise mere