PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mia Bak Pedersen

Advokatfuldmægtig (På barsel)

Mia Bak Pedersen

Advokatfuldmægtig (På barsel)

Mia Bak Pedersen

Advokatfuldmægtig (På barsel)
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Mia

Jeg er advokatfuldmægtig hos Advodan Thisted, hvor jeg er en del af vores team privat. Mine primære arbejdsområder er: Privatret, herunder testamenter, ægtepagter, arbejds- og ansættelsesret, almindelig kontraktsret og civile retssager.

 

Familie- og arveret

Jeg har under min ansættelse hos Advodan Thisted specialiseret mig inden for arv, testamente, ægtepagter og familieret. Jeg har endvidere erfaring med rådgivning om fremtidsfuldmagter og generalfuldmagter.

 

Inkasso og retssager

Jeg beskæftiger mig desuden med inkasso og civile retssager, og varetager derfor diverse tvister mellem både private og erhvervsdrivende.

Jeg går ind for en kvalitetsbevidst og effektiv sagsbehandling med fokus på kundepleje samt hurtig og effektiv inddrivelse af vores kunders tilgodehavender.

Jeg bestræber mig desuden på, at mine kunder får den bedst mulige service.

 

Nærværende, grundig og tilgængelig

Jeg er imødekommende og nærværende, og sætter en dyd i at være en effektiv og tilgængelig sparringspartner.

 

Kendskab til lokalområdet

Jeg er født og opvokset på Mors, og er flyttet tilbage til egnen efter endt uddannelse. Jeg har derfor et solidt kendskab til lokalområdet, og jeg følger områdets konstante udvikling tæt.

Man vil også kunne møde mig, når jeg er ude og holde oplæg omkring arv og testamenter.

Vis mere

Det siger vores klienter

Mia Pedersen er pålidelig, ansvarsbevidst, og imødekommende. Hun er omhyggelig og hendes overblik og sans for detaljer gør, at jeg føler mig tryg som hendes klient.
Marie

Det siger vores klienter

Mia har en behagelig væremåde. Den skriftlige kommunikation med hende er i et sprog jeg kan forstå. Jeg kan stole på at hun gør alt, hvad der skal til for at hjælpe mig og har trygt overladt min sag i hendes varetægt.
Tina

Sekretærer