PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rasmus B. Kronborg

Advokat

Rasmus B. Kronborg

Advokat

Rasmus B. Kronborg

Advokat
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2002
Møderet for Højesteret
2002
Beneficeret advokat
2003
Fast medhjælper for Skifteretten
100+
Straffesager

Om Rasmus

Jeg er advokat hos Advodan Thisted, hvor jeg er en del af vores team privat.
Mine primære arbejdsområder er indenfor det privat retlige, hvor jeg blandt andet beskæftiger mig med følgende:

 

Retssager og voldgiftssager

Jeg har mange års erfaring med at føre retssager og med møderet for Højesteret, kan jeg hjælpe dig hele vejen igennem det danske retssystem. Også sager ved Voldgiftsretten har jeg mange års erfaring med.

 

Straffesager

Jeg er beneficeret advokat, og arbejder derfor rigtigt meget med straffesager, hvor jeg er forsvarer ligesom jeg ofte beskikkes som bistandsadvokat i straffesager. Jeg møder derfor meget ofte i byretterne i Jylland samt i Vestre Landsret, når der er retsmøder i straffesager.
Jeg synes, at det er spændende at hjælpe tiltalte og at procedere sagen ud fra tiltaltes synspunkter, og jeg sørger dermed for, at en sag belyses bedst muligt for et retfærdigt resultat.

 

Forældremyndighed, samvær med børn og børns bopæl

Som beneficeret advokat har jeg rigtigt mange sager i Familieretten, hvor retssager om forældremyndighed, samvær med børn og børns bopæl afgøres, når der er uenighed herom ved skilsmisser.

Det er ”tunge” sager, hvor jeg ikke kun har den ene forælders synspunkter som pejlemærke, men hvor jeg også som far til 2 nu voksne børn, også tænker på barnets bedste. Det er jo til syvende og sidst barnets tarv, som alle ønsker skal være i fokus.

 

Gældssanering

Jeg er fastansat som medhjælper i gældssaneringssager ved Skifteretten i Holstebro, og det har jeg været i mange år. Jeg har derfor oparbejdet en stor erfaring og ekspertise i gældssaneringssager, og jeg er altid klar til at give råd og vejledning herom.

 

Køb og salg af fast ejendom

Jeg har igennem mange år arbejdet som rådgiver for særligt køber i forbindelse med handel med fast ejendom. Det er særligt vigtigt, at du som køber får din egen rådgiver, som kun varetager dine interesser i forbindelse med køb af fast ejendom. Husk i den forbindelse altid at få advokatforbehold indføjet i købsaftalen inden underskrift, så har jeg alle muligheder for bedre at rådgive dig efterfølgende.

Vis mere

Mere om Rasmus

Andre Brancher og arbejdsområder

Kurser og certifikater

Medlem af

Andre Brancher og arbejdsområder

Virksomhedsrådgivning
Gældssanering
Børnesager

Kurser og certifikater

1997
Møderet for Landsretten
2002
Møderet for Højesteret
2002
Beneficeret advokat
2003
Fast medhjælper for Skifteretten

Medlem af

Thisted Forsikring
Ydby Teglværk

Det siger vores klienter

IdealCombi A/S er Danmarks største vinduesproducent og har derfor brug for juridisk rådgivning til mange forskellige forhold. Vi har igennem mange år benyttet advokat Rasmus B. Kronborg som advokat. Vi har altid fået meget hurtigt svar og god juridisk rådgivning, og Rasmus B. Kronborg har som advokat repræsenteret os i mange forskellige relationer. Vi oplever altid at få meget hurtig og grundig juridisk rådgivning fra Rasmus B. Kronborg. Vi er glade for at få juridisk rådgivning og sparring fra Rasmus B. Kronborg og kan kun anbefale andre virksomheder at kontakte ham.
Mikael Søgaard Direktør IdealCombi A/S

Det siger vores klienter

Vi har haft fornøjelsen af Rasmus i forbindelse med vores huskøb, testamente og hermed sikring af hinanden juridisk. Kontakten med Rasmus foregik efter eget ønske primært telefonisk, og vi er ovenud tilfredse. Rasmus er dygtig og grundig i sine formuleringer, og vi har på intet tidspunkt været usikre. Vi har derimod følt os taget i hånden og fulgt til dørs på den bedste måde, vi kunne ønske os. Vi fik anbefalet Rasmus af vores familie, og den anbefaling kommer vi helt sikkert til at videregive.
Anna Sofie Geipel Larsen & Christian Skjødt

Det siger vores klienter

Vi har handlet bolig uden ejendomsmægler, og kontaktede Rasmus B. Kronborg fra Advodan Thisted for at få rådgivning og dokumenter til handelen. Rasmus var lige fra starten virkelig hjælpsom og var meget god til at forklare os både fremgangsmåden og hvad vi selv skulle foretage os. Rasmus lavede hurtigt de dokumenter, som var nødvendige til at få aftalen på plads og underskrevet, og Rasmus har under hele forløbet været god til at forklare os, hvad der skulle ske undervejs, og Rasmus var altid klar til at svare på de spørgsmål, som dukkede op i forløbet. Og så var det helt sikkert en billig løsning at få Rasmus til at lave dokumenterne og tinglyse, så alt i alt en meget positiv oplevelse, som vi bestemt vil benytte næste gang vi får behov, ligesom vi har anbefalet ham til vores venner.
Ninna Jeppesen

Det siger vores klienter

Jeg kontaktede Rasmus B. Kronborg for at få rådgivning og hjælp til en samværssag, hvor min ekskone og jeg ikke kunne blive enige om samværet med børnene. Til sidst kunne min ekskone og jeg kun meget dårligt kommunikere, og vi endte i Familieretshuset i Aalborg. Jeg kontaktede forinden Rasmus B. Kronborg, som jeg havde hørt positivt om i forhold til disse sager. Jeg havde et par møder med Rasmus inden mødet i Familieretshuset i Aalborg, og Rasmus viste sig at have en god forståelse for problemet og havde mange gode inputs til mig inden mødet i Aalborg. Rasmus taler så man forstår det, og Rasmus er rigtig god til at have fokus på de udfordringer og løsningsforslag som var til stor hjælp for den gode forligsmæssige løsning. Rasmus var med i Familieretshuset sammen med mig, og vi endte med at få en rigtig god og velafbalanceret aftale om samvær og bopæl, hvor Rasmus’ hjælp faktisk medvirkede til, at min ekskone og jeg i dag har en god dialog. Jeg kan varmt anbefale Rasmus som advokat i sager omkring børn, bopæl og samvær.
Kristian

Sekretærer

Jannie Bøgedal Vangsgaard

Sagsbehandler 46 14 67 06 Advodan Thisted