PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Lars Nauheimer

Advokat - Partner

Lars Nauheimer

Advokat - Partner

Lars Nauheimer

Advokat - Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

+1000
Straffesafer
+200
Erstatningssager
Møderet for Højesteret
Autoriseret bobehandler
Skifterettens medhjælper i tvangsopløsninger

Om Lars

Som partner har jeg været med til at tegne Advodan Tønder/Toftlund siden 1989. Jeg opnåede i 1991 møderet for Landsretterne og blev i 1992 udpeget som beneficeret advokat med speciale i straffesager.

 

Personskade

Jeg har de sidste 20 år arbejdet indgående med personskade og forsikringsret i øvrigt. Det er et fagligt område, hvor det er vigtigt at kunne møde folk i øjenhøjde.

For mig er den perfekte rådgivning ikke altid kun at skaffe mine kunder den størst mulige erstatning. Nogle gange er det faktisk lige så vigtigt at hjælpe en skadelidt med at finde den bedste vej videre i livet.

Jeg beskæftiger mig med alle former for personskadesager såsom trafikskader og andre ansvarssager, patientskader og arbejdsskader.

 

Straffesager

At føre straffesager i byret og landsret har gennem mange år været en stor del af min hverdag. Som erfaren forsvarer modtager man både større og mindre sager, men fælles for dem er, at de kræver både grundighed, ordentlighed og indsigt. Selv en på papiret lille sag vil som oftest i den anden ende have et menneske, for hvem resultatet er afgørende.

Derfor er min tilgang til straffesagerne hurtigt at kontakte dig med henblik på et møde, da det vigtigste for mig er at kende din holdning til den anklage, der er rejst mod dig, så jeg kan arbejde ud fra det.

 

Nødlidende virksomheder

Igennem en årrække har jeg bistået Skifteretten i Sønderborg ved som likvidator at tvangsopløse selskaber på begæring af Erhvervsstyrelsen. Herudover er jeg optaget på Gældsstyrelsens liste over advokater, der udpeges som kurator i de sager, hvor Skat er rekvirent.

Jeg er vant til at håndtere sager, hvor en virksomhed har måtte give op, dette har samtidig også givet en indsigt årsagerne til, at det ofte går så galt.

Da vores kontor i mange år har bistået offentlige myndigheder, banker, lønmodtagere mv. i konkurssager, har vi det set-up, der skal til for hurtigt af få afsagt et konkursdekret, at lukke virksomheden og realisere aktiverne til gavn for virksomhedens kreditorer.

Vise mere

Mere om Lars

Medlem af

Andre arbejdsområder

Medlem af

Bestyrelse Tønder Festival Fond
Bestyrelse Reiner Larsen Maskinfabrik A/S
Bestyrelse Inge Rose og Peter Løhndorffs Legat
Bestyrelse Mindelegat for familierne Petersen og Jensen Kongsbjerg

Andre arbejdsområder

Forældreansvarssager
Tvangsfjernelser
Ejendomshandler