Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Download her Hent skabeloner til rykkere

Download tre skabeloner til rykkerbreve. Herefter skal du kun udfylde få felter i skabelonerne for at kunne sende dem af sted til skyldner.

  • Udfyld skabelonerne - nemt og hurtigt
  • Du får sikkerhed for, at skabelonerne overholder gældende lovgivning
  • Individuel tilretning - skabelonerne ligger i word
Få dine skabeloner her

Når du udfylder formularen og trykker ”send til e-mail”, bliver du samtidig tilmeldt vores Nyhedsbrev Erhverv. På baggrund af din interesse i rykkerskabelonerne sender vi dig to nyhedsbreve om inkasso inden for de næste par uger. Herefter vil du kun modtage nyhedsbrevet én gang om måneden. 

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger til at fremsende rykkerskabelonerne og som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. 

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.