Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Kunde- og leverandørsamarbejde

Aftaler med eneret

Eneret kan tilføjes til alle aftaler om samarbejdsform. En aftale om eneret giver typisk forhandleren eneret til at formidle salg af producentens produkter inden for et bestemt geografisk område.


Eneretten giver generelt set forhandleren bedre vilkår, da andre forhandlere inden for det samme geografiske område ikke må forhandle det samme produkt. Dermed er konkurrencen mindre.

Som forhandler må du dog ikke tro, at eneretten sikrer dig fuldstændigt mod konkurrenter. Kunderne inden for dit geografiske område er nemlig i deres gode ret til selv at kontakte andre forhandlere af det samme produkt uden for dit område. Og i det tilfælde må konkurrenten gerne sælge til kunderne i dit område.

Har du brug for hjælp til Kunde- og leverandørsamarbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Kunde- og leverandørsamarbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.