Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Patent og varemærke

Beskyttelse i udlandet

Beskyttelse af dine produkter og navne i Danmark er ikke ensbetydende med, at du også er sikret i udlandet. Det kræver som regel en international registrering, som ikke nødvendigvis fungerer på samme måde som den danske.

Du er her

Flere og flere danske virksomheder agerer i dag på et internationalt eller globalt marked, og derfor kan du med fordel beskytte dine immaterielle rettigheder i udlandet. Ligesom i Danmark er processerne omkring varemærker og især patenter langstrakte og komplicerede, hvilket stiller store krav til papirarbejde og kendskab til internationale regler.

De internationale regler kan desuden adskille sig fra de danske registreringer med hensyn til varighed, dækning og erstatnings- eller kompensationsmuligheder.

Hos ADVODAN hjælper vi dig med at skabe overblik over muligheder og regler i forbindelse med internationale registreringer. ADVODAN hjælper også din virksomhed med at holde styr på processerne, så du opnår den bedste beskyttelse overalt i verden.

 

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.