Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Arbejde i udlandet

Har du fået arbejde i udlandet, skal du først og fremmest være opmærksom på, om din skattepligt i Danmark ophører, eller om du fortsat er fuldt eller begrænset skattepligtig her i landet.

Du er her

Bliver du udstationeret, eller flytter du til udlandet for at arbejde, afhænger din skattestatus blandt andet af opholdets varighed, og om du stadig har rådighed over en bolig i Danmark.

I nogle tilfælde vil du være skattepligtig i både udstationeringslandet og Danmark. Ofte vil en dobbeltbeskatningsaftale mellem Danmark og det andet land dog sikre, at du ikke bliver beskattet af den samme indkomst begge steder.

Opfylder du både de danske og de udenlandske regler for beskatning, kan der være store gevinster at hente ved at tilrettelægge udstationeringen korrekt og vælge det rigtige regelsæt fra starten. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at mange lande har særligt gunstige skatteregler for udstationerede medarbejdere.

ADVODANs skattespecialister rådgiver dig om dine skattemæssige forhold i forbindelse med udstationering og arbejde i udlandet, så du opnår de mest optimale skattevilkår.    

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.