Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Skattefradrag

De fleste danskere har ret til et personfradrag og kan trække deres renteudgifter fra i skat. Derudover har du som lønmodtager mulighed for en række andre fradrag.

Du er her

Hvis du for eksempel har langt til arbejde eller har midlertidige og skiftende arbejdssteder, er der fradrag, der kan give dig ekstra penge til udbetaling hver måned.

Skattefradrag for rejseudgifter, transport, telefonudgifter og dobbelt husførelse er nogle af de mest almindelige fradrag, som du kan have ret til. De fleste fradrag stiller helt specifikke krav, som ofte kan være vanskelige at gennemskue.

ADVODANs skattespecialister kender skattereglerne til mindste detalje. Derfor kan vi hjælpe dig med at skabe overblik over dine rettigheder, så du får det optimale ud af dine skattefradrag.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.