Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Kundeoplysninger

Her finder du relevante oplysninger, som du kan få brug for i forbindelse med din aftale med ADVODAN Aalborg A/S.

ADVODAN Aalborg A/S er et aktieselskab, cvr nr. 19264890.

ADVODAN Aalborg A/S har klientbankkonti i Danske Bank A/S, Nordjyske Bank A/S, Spar Nord Bank A/S, Jutlander Bank A/S, Vestjysk Bank A/S, Arbejdernes Landbank A/S, Jyske Bank A/S og Sparekassen Vendsyssel A/S.

I tilfælde af at pengeinstituttet går konkurs, får indskyderne dækning i henhold til lov om garantiordning for indskydere og investorer. Garantiformuen dækker en berettiget indskydes midler op til et beløb svarende til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.). Dækningsmaksimummet gælder det samlede indskud i banken, selvom pengene står på forskellige konti, herunder på både klientbankkonti og egne konti.

Der gælder særlige regler for indskud vedrørende fast ejendom, hvis den faste ejendom har været anvendt til eller er bestemt til hovedsageligt ikke-erhvervsmæssige formål. Her dækkes beløb op til 10. mio. euro, indtil 12 måneder efter beløbet blev indsat, og uanset om indskuddet står på en særskilt konto. Du kan læse mere om garantiordningen på Garantiformuens hjemmeside, www.gii.dk

Advokaterne hos ADVODAN Aalborg A/S er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er som vedtægterne foreskriver det medlem af Advokatsamfundet.
ADVODAN Aalborg A/S har tegnet ansvarsforsikring og garantiordning hos

  • HDI Danmark A/S, Indiakaj 6, 2100 København Ø. Telefon 33 36 95 95. CVR. Nr. 37276251.

Der er stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler.

Advokaterne hos ADVODAN Aalborg A/S er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler. Du kan finde reglerne på Advokatsamfundets hjemmeside, www.advokatsamfundet.dk

Hvis du er uenig i advokatens salær eller behandling af din sag, har du som forbruger mulighed for at klage til Advokatnævnet. Advokatnævnets kontaktoplysninger er

  • Kronprinsessegade 28, 1306 København K. Telefon: 33 96 97 98

Du kan læse mere på deres hjemmeside, www.advokatsamfundet.dk/advokatnævnet

GØR SOM 12.731 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.731 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.