PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Tina Dalsgaard Ravnkilde

Juridisk assistent

Tina Dalsgaard Ravnkilde

Juridisk assistent

Tina Dalsgaard Ravnkilde

Juridisk assistent
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Tina

Jeg har været ansat hos Advodan Aalborg A/S siden 2016 og er uddannet advokatsekretær i 1998. I 2023 gennemførte jeg uddannelsen til juridisk assistent. Jeg har mange års erfaring indenfor branchen og har gennem årene arbejdet med de fleste sagsområder på et advokatkontor.

 

Hjælp til dødsboer

Mine primære arbejdsområder er dødsboer, både bobestyrerboer og private boer, samt konkursboer. Jeg har arbejdet med områderne siden 2016 og har opnået en del erfaring med behandlingen af såvel dødsboer og konkursboer. Jeg arbejder med dødsboer for advokat Hanne Bruun Jacobsen, der er autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Aalborg og ved Skifteretten i Hjørring. Jeg arbejder med konkursboer for advokat Jacob Poulsen Mark, der er medhjælper ved Skifteretten i Hjørring.

 

Ejendomshandler

Ud over dødsboer ekspederer jeg ejendomshandler i forbindelse med salg af disse i dødsboer. Jeg har arbejdet med berigtigelse af ejendomshandler siden 1998.

 

Øvrige arbejdsområder

Jeg arbejder tillige med civile retssager, konkurskarantænesager og erhvervssager for advokat Jacob Poulsen Mark. Jeg er også en del af kontorets insolvensteam, og behandler tvangsopløsninger og likvidationer.

Har du brug for hjælp til dødsbo eller ejendomshandler, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3366 eller skriv til mig på tira@advodan.dk