Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Simon Mortensen Advokat, Partner
Kontor: 46 14 59 45
Mobil: 30 78 87 45
E-mail: simo@advodan.dk
Download vCard
Simon Mortensen Advokat, Partner

Jeg er advokat og partner hos ADVODAN Lolland-Falster. 

Jeg har været i ADVODAN siden 1. september 2011 og har som både stud.jur, advokatfuldmægtig, og nu som advokat og partner, haft mit daglige virke på vores kontorer på Lolland-Falster. 

Jeg beskæftiger mig, som en del af vores erhvervsteam, primært med proces/retssager samt selskabsret. Jeg rådgiver i denne forbindelse både små og mellemstore virksomheder med alt fra generel selskabsretlig rådgivning til konkret rådgivning vedrørende inddrivelse af fordringer igennem inkasso og retssager, generationsskifte, ansættelsesret og selskabsretlige omstruktureringer mv. Jeg er endvidere ofte involveret i praktisk juridisk rådgivning af virksomheder som led i en række bestyrelsesarbejder. 

Jeg leder ADVODAN Lolland-Falsters inkassoafdeling.

Herudover yder jeg endvidere rådgivning i forbindelse med testamenter og ægtepagt samt retssager af privatretlig karakter.

 

GØR SOM 12.223 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.223 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.