Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Simon Mortensen
Advokat, Partner, Landsret

Jeg er advokat og partner i ADVODAN Lolland-Falster.

Jeg indgår i vores erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning og bistand. Jeg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har været en del af ADVODAN Lolland-Falster siden 2009. 

Med solid erfaring inden for rådgivning af små og store virksomheder fordelt på forskellige brancher - og med en bred baggrund inden for erhvervsjuridiske discipliner som selskabsret, ansættelsesret, samt stor erfaring med selskabskonstruktioner, fusioner og ejerskifte - er jeg en erfaren rådgiver med fokus på at finde konkrete juridiske løsninger der imødeser klientens behov. Herudover indgår jeg i en række bestyrelser, netværk og faglige sammenslutninger, og varetager også dirigenthvervet på generalforsamlinger for en række virksomheder, foreninger og organisationer.

 

Ekspert i retssager

Som advokat fører jeg løbende et betydeligt antal retssager ved by- og landsretten, og fører sager for såvel virksomheder som myndigheder

Jeg arbejder altid med afsæt i god teknisk, og strategisk forståelse af den konkrete sag, og lægger stor vægt på høj kvalitet samt åben og god dialog i processen. Retssager skal altid behandles målrettet så det mest fordelagtige udfald for klienten altid holdes for øje. 

 

Bestyrelsesarbejde

Som led i min interesse for erhvervsret, sidder jeg i bestyrelsen i en række lokale virksomheder og fonde. 

Bestyrelsesarbejdet sker altid med afsæt i de forretningsmæssige mål, med fokus på at udvikle virksomhedens potentiale bedst muligt. 

Ud over bestyrelsesposterne varetager jeg dirigenthvervet på generalforsamlinger for en række virksomheder, foreninger og organisationer.

 

Beneficeret forsvarsadvokat

Som beneficeret forsvarsadvokat behandler er jeg bred erfaring med behandling af straffesager.

I min rådgivning lægger jeg stor vægt på åben og ærlig dialog. Uanset om der er tale om mindre færdselsovertrædelser, voldssager, drabsforsøg eller andet, behandler jeg sagerne med stor dedikaton og med fokus at klientens rettigheder og muligheder er i centrum for forsvaret. 

 

Passion for familien og nærområdet
Jeg bruger min fritid sammen med min familie, hvor vi sætter stor pris på at rejse sammen.

Som lokalt forankret beboer på Lolland-Falster følger jeg tæt områdets konstante udvikling, og er på kulturfronten gerne fast tilskuer til de efterhånden mange flotte sportslige "flagskibe" i nærområdet. Med en fortid som professionel håndboldspiller, prioriterer jeg ligeledes at være med til at udvikle den lokale håndboldklub Team Sydhavsøerne A/S, og er i den relation formand for TSØ Holding A/S´s bestyrelse. 

 

Tillidshverv

Bestyrelsesformand i BM Steel Construction A/S

Bestyrelsesformand i Nymand A/S

Bestyrelsesformand KS Værktøj A/S

Bestyrelsesformand Prima Tag A/S

Bestyrelsesformand Mijama A/S

Bestyrelsesformand i TSØ Holding A/S

Bestyrelsesformand Bladfonden (folketidende)

Bestyrelsesmedlem Euro Workers A/S

Beneficeret ved Retten i Nykøbing Falster. 

 

Møderet for Landsret og Sø- og Handelsretten 2018

Advokat 2014

Cand.jur 2011

 

 

 

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.