Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Toftlund
Ring 74 83 10 62

Søndergade 58A,
6520 Toftlund
Tlf: 74 83 10 62
toftlund@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Toftlund

Malene Warming Nissen
Advokat

Malene Warming Nissen bistår kunderne med alle forgreninger i familieretten. Malene er uddannet fra Københavns Universitet i 2005 og blev ansat ved Advodan Tønder/Toftlund i 2006, først som 1. års advokatfuldmægtig og derefter som beskikket advokat. 

Som specialiseret familieadvokat med mere end 10 års erfaring inden for bl.a. ægtepagter, testamenter, skilsmisser, bodelinger og forældremyndighedssager, kan Malene Warming Nissen hjælpe med kyndig rådgivning både inden og efter, der opstår konflikter.

Specialist i familieret og arv
Malene er vores mest erfarne familieretsadvokat, og hun har igennem årene været forfatter til flere artikler inden for området.

Samtidig er Malene en del af Advodan-kædens fagudvalg for arv og familieret.

I sit arbejde bestræber Malenesig på at opnå løsninger, som alle parter i en tvist kan være tilfredse med. Hun tilstræber at undgå retssager, så klienten kan komme igennem forløbet på den hurtigste og mest skånsomme måde.

På kontoret er advokat Jan Hansen udpeget som autoriseret bobestyrer ved skifteretten, og Malene båstår ham i alle dødsboerne, og hun har derfor en stor erfaring inden for dødsbohandling. Malene hjælper også i private skifter.

Andre fagområder

Malene bistår også i sager om tvangsfjernelser af børn og unge, og særligt er hun ofte advokat for de unge over 12 år, som har gratis ret til advokatbistand.

Malene privat

Malene er født og opvokset i Toftlund og bor stadig i byen sammen med sin kæreste og deres 3 børn. 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.