PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Tina Dalsgaard Ravnkilde

Advokatsekretær

Tina Dalsgaard Ravnkilde

Advokatsekretær

Tina Dalsgaard Ravnkilde

Advokatsekretær
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Tina

Jeg har været ansat hos Advodan Aalborg A/S siden 2016 og er uddannet advokatsekretær i 1998. Jeg har mange års erfaring indenfor branchen og har gennem årene arbejdet med de fleste sagsområder på et advokatkontor.

 

Hjælp til dødsboer

Mit primære arbejdsområde er dødsboer, både bobestyrerboer og private boer. Jeg har arbejdet med området siden 2016 og har opnået en del erfaring med behandlingen af dødsboer. Jeg arbejder med dødsboer for advokat Hanne Bruun Jacobsen, der er autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Aalborg.

 

Ejendomshandler

Ud over dødsboer ekspederer jeg også ejendomshandler i forbindelse med salg af disse i dødsboer. Jeg har arbejdet med berigtigelse af ejendomshandler siden 1998, og har et stort kendskab hertil.

 

Øvrige arbejdsområder

Jeg arbejder også med civile retssager for advokat Jacob Poulsen Mark. Jeg er også en del af kontorets insolvensteam, og behandler tvangsopløsninger, likvidationer og konkursboer. I forbindelse med behandlingen af konkursboer håndterer jeg også retssager samt sager om konkurskarantæne.

 

Har du brug for hjælp til dødsbo eller ejendomshandler, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3366 eller skriv til mig på tira@advodan.dk

Vise mere