Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Inkasso - Fogedretten

Har du sager, der er på vej i fogedretten? Og har du overblik over, hvad det indebærer at sende en sag i fogedretten? ADVODANs inkassospecialister kan hjælpe dig med hele sagens forløb.

Du er her

Hvad er Fogedretten?

Fogedretsmøde, rykkerprocedure og misligholdte betalingsaftaler. Det kan virke uoverskueligt at tage en sag i fogedretten, men nogle gange er det eneste udvej, hvis du vil have dine penge.


ADVODANs inkassospecialister hjælper dig med at få overblik og gennemskue en fogedsags mange processer.


Vi hjælper dig med at:

  • Få overblik over sagens forløb, og vi holder dig ajour.
  • Sende sagen i fogedretten og korrespondere med retten.
  • Føre sagen i fogedretten og møde på dine vegne til fogedretsmødet.

Overholder skyldner ikke aftalen?

Når du indgår aftale om en afdragsordning i et inkassoforløb, kan du komme ud for, at skyldneren ikke overholder jeres aftale eller ikke betaler sin gæld. I det tilfælde kan sagen sendes i fogedretten, når der er skabt et særligt retsligt fundament, fx en dom, frivilligt forlig/skylderklæring, fogedretsdom, gældsbrev el.lign. Vi rådgiver dig, når skyldner ikke overholder aftalen, og vi varetager din sag i fogedretten.

Også sager uden særligt fundament kan sendes i fogedretten. I fogedretten skal skyldner oplyse om sine økonomiske forhold og udtaler sig under straffeansvar. Ejer skyldneren aktiver, kan vi gøre udlæg i dem, så det øger din sikkerhed for betaling af gælden. Når fogedmødet er slut, orienterer vi dig om, hvad der er sket under mødet.

Vi kan også stå for de efterfølgende ekspeditioner i forbindelse med fogedmødet, herunder tinglyse eventuelle udlæg samt administrere en eventuel afdragsordning og stå for salg af effekter, hvis skyldner accepterer det.

Hvis skyldner udebliver fra fogedretten, kan vi sørge for, at skyldner bliver politifremstillet, eller sagen kan fortsættes som udkørende fogedforretning på skyldners adresse.

Få et overblik over fogedretten med ADVODAN

Vi hjælper dig med at:

  • Føre dine sager i fogedretten.
  • At gøre udlæg i skyldners aktiver.
  • Repræsentere dig ved fogedmøder.
  • Tinglyse og anmelde udlæg.
  • Administrere afdragsordninger.


Hvad koster det at gå i fogedretten?

Når du beslutter at indlevere sager til fogedretten, skal der betales et gebyr til staten. Gebyrets størrelse afhænger af, hvilken behandling du ønsker, at fogedretten skal foretage af den enkelte sag. Kontakt dit lokale ADVODAN-kontor for at høre mere om priser.

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Download PDF'en

Fogedretten

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.