Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Personskadeerstatning

Patientforsikringsloven

Kommer du til skade i forbindelse med behandling i det danske sundhedssystem, kan du få erstatning efter reglerne i den offentlige erstatningsordning: patientforsikringsloven.

Du er her

Du kan få erstatning for fysiske og psykiske skader efter undersøgelser eller behandlinger på for eksempel hospitaler, hos egen læge eller hos fysioterapeuten. Patientforsikringen kan også give erstatning for fysiske skader efter brug af medicin.

Du kan ikke få erstatning for den sygdom, du behandles for, eller fordi behandlingen ikke gjorde dig rask. Kriteriet for erstatningen fra patientforsikringen er altså, at din skade ligger ud over det, du bliver behandlet for.

At blive behandlet for en sygdom er altid en risiko. Det er derfor heller ikke alle typer af behandlingsskader, du kan få erstatning for.

Patientforsikringen afgør, om du skal have erstatning, men du skal selv anmelde patientskaden. ADVODAN hjælper dig både med de juridiske aspekter og sikrer, at alle formelle krav bliver overholdt.

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.