Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Fri bil eller kørselsgodtgørelse

Fri bil er ikke altid en fordel for dig. I nogle tilfælde kan det være mere attraktivt med kørselsgodtgørelse i stedet for.

Du er her

Det afhænger blandt andet af bilens værdi og dit kørselsbehov, ligesom faktorer som diesel- og benzinpriser, værditab og udgifter til vedligehold og forsikring også spiller en rolle.

ADVODANs skattespecialister hjælper dig med at skabe overblik over de skattemæssige konsekvenser ved fri bil eller egen bil med kørselsgodtgørelse. Derudover kan vi foretage konkrete beregninger, der illustrerer forskellene mellem de to modeller, så du kan træffe det mest optimale valg.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.