Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Thomas Frisgaard
Advokat, Partner, Landsret

Jeg er advokat og partner hos ADVODAN Aalborg A/S.

Mine interesse- og beskæftigelsesområder indenfor jura består af rådgivning og bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder, alle aspekter indenfor strafferet, civile retssager samt insolvens- og entrepriseret.

Jeg har tidligere været beskæftiget i den finansielle sektor, og har derfor væsentlig indsigt i forhold omkring finansiering, regnskabsanalyse samt mekanismer på kapitalmarkederne.

I strafferetligt sager kan jeg som forsvarsadvokat tilbyder kompetent bistand i form af et seriøst godt forsvar i sager der føres ved både byretten og landsretten.

Det er blandt andet min opgave som forsvarsadvokat at hjælpe dig igennem hele sagsforløbet fra start til slut, med en tilgang til sagen, der er grundig, effektiv og kompetent.

Som forsvarsadvokat lægger jeg stor vægt på et tillidsfuldt samarbejde med mine klienter, og jeg har stor forståelse og respekt for den tavshedspligt, det medfører at være forsvarsadvokat – også i forhold til politiet.

Jeg har væsentlig procedureerfaring og kan bidrage med andre eller nye vinkler til din sag. Min rådgivning er fuldstændig uafhængig af andre interesser end dine, og du er dermed sikret, at sagen også bliver vurderet ud fra din synsvinkel. 

Min fritid bruger jeg på oplevelser og ferier sammen med min familie og venner. Herudover er min store passion jagt og træning af min jagthund. Jeg går heller ikke af vejen for en god fodbold- eller ishockykamp enten i fjernsynet eller på stadion. Endvidere deltager jeg ofte i forskellige netværksaktiviteter - dels for at opbygge gode relationer til andre mennesker og dels for at udvikle mig selv som person.

 

Hvis du har spørgsmål til retssager, entrepriseret m.v., mangler du én til bestyrelsen i din virksomhed eller har du brug for en god forsvarsadvokat? Så kontakt mig på 9631 3368 eller thfr@advodan.dk

 

Advokat og partner Thomas Frisgaard, ADVODAN Aalborg A/S

 

 

Jeg er medlem af:


Specialer
GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.