Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Michael Harms
Advokat, Højesteret

Michael Harms er advokat fra 1994 og blev partner i 2002. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1991. Han har specialiseret sig i straffe-ret og dødsbobehandling. Ud over disse kerneområder rådgiver Michael også inden for arveret, familieret, personskadeerstatning og køb og salg af fast ejendom.

Michael er en del af ADVODANs privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk rådgivning og bistand.

Specialist i strafferet
Det er særligt som forsvarer i straffesager, at Michael er i sit es. Som forsvars-advokat har han været inde i en lang række større straffesager om økonomisk kriminalitet, som f.eks. DMS-sagen (momsvindel), bedrageri og menneskehandel, som f.eks. Hvepsebosagen, drabssager – som f.eks. Cafe Louise-sagen (drab,drabsforsøg og grov vold), samt narkosager, som f.eks. de meget omtalte Pusherstreet sager.

Michaels arbejdstilgang er præget af stor indlevelse i klientens konkrete forhold og tager afsæt i at sikre klienten det bedst mulige resultat. Dertil er det vigtigt for Michael, at klienten ved, at han kan have fuld tillid til ham.

Michael er desuden beneficeret forsvarsadvokat ved Østre Landsret, Retten i Lyngby, Retten i Glostrup og Retten på Frederiksberg, og har som følge heraf meget stor erfaring med alle typer af straffesager.

Ekspert i dødsbobehandling
Igennem hele sin karriere har Michael beskæftiget sig med dødsbobehandling og arveret, som han også har skrevet en række artikler om. Han er udpeget autoriseret bobestyrer ved Retten i Glostrup, hvor han hvert år behandler et stort antal dødsboer.

Med dybdegående indsigt i love og regler på området er Michael en eftertragtet advokat i sager, hvor arvinger beder om en særlig erfaren og faglig kompetent advokat indenfor dødsboer og arveret. Det er blandt andet i sager hvor der opstår udfordringer med tvivl om arveforhold, tvister mellem arvinger, problemer omkring gæld, salg af dødsboejendomme m.m.

Ved rådgivning i arve-dødsbo og generationsskiftesager vægter Michael højt, at arvingerne oplever, de bliver hørt og at der er forståelse for de følelser, der er involveret i sagen for de pårørende. Herudover er Michael løsningsorienteret og forklarer grundigt om mulighederne, så man så vidt muligt finder en god løsning i den svære situation.

Michael forestår både private skifter og bobestyrerskifter, og rådgiver arvinger i arvetvister.

Speciale i personskadeerstatning.
Et andet speciale er skader og erstatning i forbindelse med personskade, hvor Michael rådgiver og fører erstatningssager mod forsikringsselskaber for private skadelidte klienter med varige mén og erhvervsevnetab.

Bestyrelsesmedlem i Alzheimerforskningsfonden
Foruden sit virke hos ADVODAN er Michael bestyrelsesmedlem i Alzheimerforskningsfonden. Fonden får blandt andet tildelt midler i form af gaver og som arv, og som bestyrelsesmedlem er en af opgaverne af uddele disse midler til forskning af Alzheimer.

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.