Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Jeg er erhvervsadvokat og boligadvokat.

Jeg rådgiver små og mellemstore virksomheder om selskabsretlige forhold, herunder ved stiftelse, udarbejdelse af kontrakter, bistår ved tvister samt ved køb og salg af aktiviteter.

Jeg rådgiver ydermere om insolvensretlige forhold. Herunder rådgiver jeg kreditorer med nødlidende fordringer og bistår virksomheder med juridisk rådgivning i forbindelse med virksomheders økonomiske vanskeligheder, udarbejdelse af forslag til rekonstruktion eller afvikling, samt praktisk gennemførelse af rekonstruktion.

Jeg er medlem af Gældsstyrelsens Advokatpanel og fungerer således som kurator i konkurssager, hvor det offentlige er konkursrekvirent.

Jeg er medlem af Danske Boligadvokater og rådgiver om alle facetter ved køb og salg af fast ejendom. Jeg rådgiver særligt boligkøbere.

Jeg er procedurevant og har ført retssager af erhvervsretlig såvel som privatretlig karakter.

GØR SOM 12.716 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.716 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.