PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skal du lukke din virksomhed?

Der kan være flere årsager til at lukke sin virksomhed. Ønsker du at lukke din virksomhed på grund af manglende likviditet, er det vigtigt, at du får den rette vejledning til at lukke virksomheden korrekt. Der gælder nemlig ikke samme regler som ved almindelig lukning.

Her på siden kan du læse om lukning af insolvente virksomheder – det vil sige virksomheder, som ikke kan betale sine regninger efterhånden som de forfalder. En sådan lukning sker som regel ved en konkurs.

Inden du lukker din virksomhed

Er din virksomhed i likviditetsproblemer, og har du behov for at lukke din virksomhed, er det vigtigt, at du ikke begynder at betale dine kreditorer eller flytte aktiver. Begynder du at flytte virksomhedens aktiver, risikerer du at handle uforsvarligt og dermed hæfte personligt for din virksomheds gæld.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med kompetent rådgivning, hvis du ønsker at lukke din virksomhed. Tager du en advokat med på råd, sikrer du, at du overholder loven, og at din virksomhed bliver afviklet på den mest fordelagtige måde.

 

Få hjælp til at lukke din virksomhed

Er den eneste mulighed at lukke din virksomhed, kan en advokat fra Advodan sørge for, at det sker juridisk korrekt i forhold til dine kreditorer, Gældsstyrelsen og myndighederne.

For at lukke en insolvent virksomhed, skal man indgive en konkursbegæring. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at udfylde og indgive konkursbegæringen.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til